Uitgebreid     

Rijmwoordenboek - Rijmen met Van Dale

U kunt vanaf nu gratis het online Van Dale Rijmwoordenboek gebruiken. Met het Van Dale Rijmwoordenboek is dichten een fluitje van een cent! Het Van Dale Rijmwoordenboek herkent maar liefst een miljoen Nederlandse woorden, waaronder eigennamen. Het Van Dale Rijmwoordenboek zoekt rijmwoorden op basis van uitspraak, dus cadeau rijmt op domino en onemanshow, en jaar rijmt op brancard en peignoir (u zou er zelf misschien niet zo snel opkomen...).

Hét hulpmiddel bij rijmen

Het Van Dale Rijmwoordenboek is niet alleen geschikt om gedichten op rijm te maken voor Sinterklaas of Kerstmis. Ook voor andere feestelijke gelegenheden is het Van Dale Rijmwoordenboek geschikt, zoals huwelijken, jubilea, afscheid en pensionering. Dichters, liedjesschrijvers, rappers en taalliefhebbers kunnen vanaf nu gratis gebruikmaken van het onlinehulpmiddel: het Van Dale Rijmwoordenboek.

Voordelen van het Van Dale Rijmwoordenboek
  • Het uitgebreidste én actueelste rijmwoordenboek op basis van klank (dus niet: pepernoot rijmt op fastfood of hart op boulevard)*
  • Rijmen met ruim een miljoen woorden, waaronder eigennamen en uitdrukkingen
  • Gebaseerd op de laatste versie van de digitale Dikke Van Dale
  • Met een ruime selectie voorbeeldzinnen
  • Snel en makkelijk vinden wat u zoekt
  • Gratis toegankelijk
Lees ons rijmblog

Van Dale biedt in blogartikelen extra hulp bij het rijmen. Vind onze blogs op de blogpagina.

Like onze Facebookpagina, volg ons op Twitter of schrijf je in voor de Van Dale-nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van de ontwikkelingen van het Van Dale Rijmwoordenboek.


Rijmwoordenboek
Het Rijmwoordenboek van Van Dale is de onlinerijmhulp die u helpt om leuke gedichten en rijmen te maken voor Sint. Voor Sinterklaas rijmen was nog nooit zo eenvoudig! Vul een woord, naam, spreekwoord, gezegde of uitdrukking in, en het rijmwoordenboek geeft u de beste rijmwoorden. Rijm en dicht zoveel u wilt.